Boorlocatie Emst gespiegeld

Accountmanager

Wij zijn op zoek naar een accountmanager die ook kan schakelen naar de rol van technisch commercieel adviseur. Ben jij de geschikte kandidaat die wij zoeken?

De functie

Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar iemand die de functie accountmanager gaat vervullen. In deze functie zijn ook aspecten van een technisch commercieel adviseur verweven. Je onderhoudt bestaande klantrelaties en gaat op zoek naar mogelijkheden om nieuwe klantrelaties op te bouwen. Dit doe je zelf door een acquisitiestrategie te maken en uit te voeren. Daarbij stuur je op onze verkoopdoelstellingen en verlies je het belang van Duratherm niet uit het oog. Je luistert aandachtig en weet de onderliggende klantbehoefte te achterhalen. Door je adviserende kwaliteiten kan je klanten echt verder helpen met hun vraagstukken op het gebied van bodemenergie, hoofdzakelijk gesloten bronsystemen. Overzichtelijk je administratie bijwerken hoort er ook bij. Wij verwachten van jou dat je met de opgedane kennis uit de markt input kan geven aan onder andere onze marketingplannen en verdere ontwikkeling van onze digitale offertetool. 

Wat vragen wij van je?

  • Afgeronde hbo-opleiding, bij voorkeur richting installatietechniek of werktuigbouwkunde
  • Aantal jaar werkervaring in de installatiebranche
  • Kennis van warmtepompinstallaties is een pré
  • Uitstekende Nederlandse communicatievaardigheden in woord en schrift
  • Fulltime beschikbaar

Onze ideale kandidaat
Je gaat werken in de gespecialiseerde wereld van bodemenergie om samen met ons de wereld een stukje duurzamer te maken. Door je achtergrond weet jij de specifieke kennis je snel eigen te maken. Uiteraard helpen wij je door een inwerktraject en ondersteuning te bieden. Je kan je goed inleven in de klant en weet je aan te passen aan verschillende opdrachtgevers. Met enthousiasme en een goede dosis humor kan je klanten aan je binden. Je ziet kansen in de markt en weet deze te benutten. Daarnaast zijn wij een kleine, platte organisatie. Zijn de koffiebonen op? Dan vul jij ze ook even aan. Als jij je hand hier niet voor omdraait, pas jij echt binnen ons team!

Jij bent verder:

  • Echt echte zelfstarter
  • Commercieel- en resultaatgericht
  • Digital- en social network vaardig

 

Wat krijg jij van ons?
Naast een fijn team, prachtig uitzicht over het Drontermeer en gezellige vrijdagmiddagborrels bieden wij een baan met toekomstperspectief. Je krijgt een zelfstandige functie die je naast de bovengenoemde omschrijving ook naar eigen inzicht verder kan vormgeven. Op ons kantoor heerst een prettige en informele werksfeer. Wij zoeken dan ook iemand voor de lange termijn en zijn bereid te investeren in onze medewerkers. Naast een goed inwerktraject bieden wij cursussen aan om je verder te ontwikkelen op het gebied van bodemenergie. Uiteraard staan tegenover een goede werkinzet ook goede secundaire arbeidsvoorwaarden, genoeg vakantiedagen en een uitstekende beloning. 

Wie zijn wij?
Duratherm voorziet al meer dan 20 jaar woningen en bedrijfspanden van aardwarmte, oftewel ondiepe geothermie. Deze vorm van energie is het alternatief voor de cv-ketel en volledig duurzaam. Met onze gemotiveerde en goed opgeleide medewerkers hebben wij al duizenden bodemenergiesystemen, zowel open als gesloten, gerealiseerd in heel Nederland en België. 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld!

Enthousiast geworden?

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en ben jij de uitgelezen persoon voor deze functie? Voor meer informatie over deze vacature kun je bellen met Aly Holstege, telefonisch te bereiken op 0525 688838. Je sollicitatie en cv kun je hier indienen of direct naar haar mailen. 

Aly Holstege

Vacatures
Duratherm

Open Sollicitatie

Wil jij graag bij ons werken, maar staat jouw ideale vacature er niet tussen? Stuur ons dan een open sollicitatie

Servicemonteur Bodemenergie

Ben jij de zelfstandige servicemonteur die voor onze serviceafdeling in de buitendienst aan de slag wil gaan?