Referenties
Duratherm in de praktijk

SKID
SKID Warmte- en koudeopslag (WKO)

De Tirrel is een verzamelgebouw in Winsum. Het verwarmingssysteem van het gebouw bestaat uit warmte en koude opslag en een belangrijk onderdeel is de SKID welke Duratherm heeft gerealiseerd. 

lees meer
Elektrische boorinstallatie FLASH op locatie
De realisatie van een gesloten bronsysteem met FLASH - de volledig elektrische boorinstallatie Gesloten bronsystemen

Het eerste project uitgevoerd door de volledig elektrische boorinstallatie FLASH. De elektrische aandrijving minimaliseert de ecologische impact, zonder in te leveren op efficiëntie. 

lees meer
Gerrit op locatie Zero Emission promo
Let's go Zero Emission! Gesloten bronsystemen

We staan voor een van de grootste uitdagingen van onze generatie, namelijk het tegengaan van de klimaatverandering. Duratherm draagt haar steentje bij aan een emissieloze toekomst. Onze laatste ontwikkeling is de eerste volledig elektrische boorinstallatie. Bekijk hier de video en lees er meer over. 

lees meer
Placement Area [ASSETsmall][SIZEDefault][STATEDEFAULT]
De nieuwe Kolk - Assen Warmte- en koudeopslag (WKO)

De Nieuwe Kolk (DNK) is het culturele hart van Assen, met een theater, bioscoop en bibliotheek. Hiervoor ontwierpen en realiseerden we een recirculatiesysteem in Assen.

lees meer
Ydek Amsterdam WKO
Ydek Minervahaven Amsterdam Warmte- en koudeopslag (WKO)

Ydek is een gebouw met verschillende kantoor- en bedrijfsruimten met een totaal oppervlak van 5.000 m². Het ligt aan de Archangelkade in de Minervahaven van Amsterdam. Voor dit gebouw ontwierpen en realiseerden we een WKO-systeem.

lees meer
Nunspeet twee bronsystemen
Een 2-onder-1-kapwoning Gesloten bronsystemen

Voor een mooie 2-onder-1-kapwoning in Nunspeet hebben wij de aanleg en realisatie van twee gesloten bronsystemen verzorgd.

lees meer
Boorlocatie Groesbeek afstand
Verduurzaming woonwijk Stekkenberg-West in Groesbeek Gesloten bronsystemen

Lees alles alles over de verduurzaming van een complete woonwijk in Groesbeek, bestaande uit twee appartementencomplexen en 45 woningen. Wij hebben hier maar liefst 94 boringen gerealiseerd, een van onze grootste projecten tot nu toe!

lees meer
RAVAS Zaltbommel
Realisatie WKO-systeem & twee brandputten Warmte- en koudeopslag (WKO)

Voor een geheel nieuw kantoorpand realiseerden we een WKO-systeem en twee brandputten. 

lees meer
Ruben voor zijn woning
Renovatie woning van Ruben Gesloten bronsystemen

Een aantal jaren geleden kochten Ruben en zijn vrouw een verouderde woning in Elburg. Hij liet zijn huis all-electric maken en een bodemwarmtepomp met gesloten bronsysteem aanleggen. Benieuwd waarom Ruben heeft gekozen voor een bodemwarmtepomp en hoe het proces in zijn werk gaat? Lees hier meer en bekijk de video!

lees meer
Eekwal renovatie
Renovatie Zwolle Gesloten bronsystemen

Aan de rand van het stadscentrum van Zwolle ligt dit mooie historische pand. Hier voerden we 5 grondboringen uit voor een gesloten bronsysteem. 

lees meer
Duratherm - dronefoto's het Meer-4 gespiegeld.jpg
'Het Meer' - IJsselmuiden Gesloten bronsystemen

Het Meer in IJsselmuiden is één van de duurzaamste wijken van Nederland. In deze wijk ontwierpen en realiseerden we 9 gesloten bronsystemen voor duurzame verwarming en koeling.

lees meer