Onderhoud in Zwolle

Certificering
van en door Duratherm

Duratherm is een volledig erkend bedrijf voor het ontwerp, de installatie & het beheer en onderhoud aan bodemenergiesystemen. 

Certificering
Wij zijn een volledig erkend bedrijf!

De wortels van ons bedrijf gaan meer dan 100 jaar terug in de tijd. Inmiddels zijn we al meer dan 20 jaar gespecialiseerd in het ontwerpen en aanleggen van aardwarmtesystemen. Dankzij de opgebouwde kennis en ervaring kennen we als geen ander de mogelijkheden en risico's. 

Dit wordt ook erkend door de tot daar toe bevoegde instanties. We zijn namelijk volledig gecertificeerd:

- BRL SIKB 2100 'Mechanisch boren'
- BRL SIKB 11.000 'Ondergrondse deel van een bodemenergiesysteem'
- BRL 6000-00 en 6000-21 'Bovengrondse deel van een bodemenergiesysteem'

BRL 6000-21
Regelen we voor u!

Sinds 1 oktober 2014 geldt voor het ontwerpen, installeren en onderhouden van grondgebonden warmtepompinstallaties een certificatieregeling volgens BRL 6000-21. Dit betekent dat alleen gecertificeerde bedrijven mogen werken aan grondgebonden warmtepompinstallaties. 

Is uw bedrijf niet BRL 6000-21 gecertificeerd en verzorgt Duratherm voor u de grondboring? Dan kunnen we u helpen met deze certificatieregeling. Door een inleenovereenkomst vallen uw werkzaamheden aan de installatie daarmee onder de BRL 6000-21 certificering. 

We zijn gespecialiseerd in het begeleiden en verzorgen van BRL 6000-21 trajecten voor zowel woningbouw als utiliteitsprojecten. Bent u als installateur niet gecertificeerd, dan kunt u hiermee toch een grondgebonden warmtepompinstallatie aanleggen. 

Meer informatie
over onze certificeringen?

Laat hier uw gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.