Duratherm - dronefoto's het Meer-9.jpg

Waterbron
altijd schoon grondwater

Schoon water met een
waterbron

Met een beregeningsbron of waterbron kunt u direct gebruikmaken van het grondwater voor het beregenen van kleine of grote oppervlaktes. Dankzij onze rijke ervaring op het gebied van grondboringen en boren naar grondwater hebben wij een uitgebreide database opgebouwd. Wij kunnen u adviseren over de kwaliteit van het grondwater en de boormogelijkheden op uw locatie. De beregeningsbron boren wij op het terrein en sluiten wij aan op een grondwaterpomp. 

Toepassing
Waterbron

  • Particuliere toepassing: zoals tuinberegening
  • Agrarische toepassing: tuinbouw of veehouderij
  • Recreatie: zoals een waterbron op een camping of park 
Boorlocatie groen

Ontwerp
en realisatie

We maken uw installatie op maat voor u als opdrachtgever. Voor het beroepsmatig beregenen van grote oppervlaktes doorlopen we het traject altijd samen met een andere professionele partij. Door zorgvuldige afstemming en samenwerking bent u verzekerd van een beregeningsbron op maat. 

Vergunning of melding?
We verzorgen in elk traject de melding of vergunning bij het waterschap of provincie. In sommige gebieden is het verboden grondwater te onttrekken, bijvoorbeeld in boringvrije zones. Dit onderzoeken we altijd in het voortraject. 

Verkleuringen
We adviseren u graag over uw locatie en de kwaliteit van het grondwater. Op sommige plaatsen is een hoog gehalte aan zout of ijzer in de grond aanwezig. Dit kan leiden tot verkleuringen op gebouwen of voertuigen. Dit willen we natuurlijk graag voorkomen!

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Vraag vrijblijvend een offerte aan

Uiterwaardenstraat 21
8081 HJ Elburg