Putten

Servicemonteur
Bodemenergie

Ben jij de zelfstandige servicemonteur die voor onze serviceafdeling in de buitendienst aan de slag wil gaan?

Servicemonteur
Bodemenergie

Wij zijn op zoek naar een zelfstandige servicemonteur die voor onze serviceafdeling in de buitendienst aan de slag wil gaan. Voor deze veelzijdige en gevarieerde functie reis je door het land naar de locaties waar de energiesystemen zich fysiek bevinden. 

De functie
Als servicemonteur bodemenergie ben je bezig met het onderhouden van verschillende grondgebonden energie-installaties die zowel bij particulieren als bedrijven staan. Wanneer er zich een storing voordoet, analyseer jij het systeem en stel je de oorzaak vast. Vervolgens verhelp je de storing op locatie bij de klant. Daarnaast controleer je de staat van het onderhoud van energiesystemen en voer je onderhoudswerkzaamheden uit aan de installaties. Je voert je werk vakkundig uit en indien noodzakelijk informeer je de klant welke werkzaamheden je hebt verricht. Daarnaast rapporteer je overzichtelijk wat je hebt gedaan en zorg je dat de administratie op orde is. Dit kun je uiteraard op het kantoor doen. 

Wat vragen wij van je?

  • Afgeronde mbo-opleiding in de richting van energietechniek
  • Aantoonbare ervaring in de installatiebranche
  • Affiniteit met utiliteitsinstallaties
  • Fulltime beschikbaar
  • In het bezit van rijbewijs BE
  • Woonachtig in de regio (pré)
  • Goede communicatieve en schriftelijke vaardigheden in het Nederlands

Wie ben jij?
Wij zijn op zoek naar een stressbestendige en zelfstandige opererende monteur die een mechanische opleiding heeft afgerond of al enkele jaren praktische kennis heeft verworven aangaande WKO installaties. Je bent gedreven en hebt een passie voor installatietechniek. Daarnaast vind je het leuk om op verschillende locaties aan het werk te zijn en heb je een flexibele instelling als het aankomt op een storing buiten de normale werktijden. 

Wat wij bieden
Wij bieden een zelfstandige baan in een prettige en informele werksfeer. Wij zoeken iemand voor de lange termijn en wij investeren in onze werknemers. Je zult bij ons goed ingewerkt worden en op termijn zal er een auto ter beschikking worden gesteld. Verder bestaan er volop kansen om te groeien in je functie en heb je goede vooruitzichten zoals diverse vak-gerelateerde cursussen. Uiteraard staat tegenover een goede werkinzet ook goede arbeidsvoorwaarden en beloning.  

Solliciteren
of meer informatie?

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en ben jij de uitgelezen persoon voor dit werk? Voor meer informatie over deze vacature kun je bellen met Lee ten Hove, telefonisch te bereiken op 0857605272. Je sollicitatie kan je hier versturen of direct naar hem mailen. 

Lee ten Hove

Bedrijfsleider Duratherm Service

Vacatures
Duratherm

Open Sollicitatie

Wil jij graag bij ons werken, maar staat jouw ideale vacature er niet tussen? Stuur ons dan een open sollicitatie