Boorlocatie Emst gespiegeld

Duratherm
energie uit eigen bodem

Duratherm is dé specialist in het ontwerpen en aanleggen van bronnen voor bodemenergie- en aardwarmtesystemen. Ook realiseren we bronnen voor (drink)water, beregening en brandbestrijding. 

Werkwijze van Duratherm

We zorgen én ontzorgen. Dat merkt u als opdrachtgever direct. Dankzij onze jarenlange ervaring krijgt u in elke situatie een gedegen en eerlijk advies. Onze communicatielijnen zijn kort. Daardoor krijgt u snel contact met de juiste mensen: voor, tijdens en na het project. We werken altijd samen met een professionele partij, zoals een installateur. Samen halen we het beste resultaat!

Vraag een offerte aan

Wilt u een bronsysteem tot 40 kW aanvragen? Dat gaat handig en snel met de offertetool MijnDuratherm. Andere aanvragen kunt u telefonisch of per e-mail indienen: 0525 - 68 88 38, info@duratherm.nl.

Ontwerp & Uitvoering

Wij ontvangen graag de opdracht, zodat wij kunnen beginnen met de voorbereiding van het project. Wij houden rekening met de verschillende gevonden aspecten en ontwerpen het systeem met het EED-programma. De doorlooptijd van opdracht tot uitvoering is ongeveer 16 weken. 

Oplevering

Bij ons bent u verzekerd van een kwalitatief goedwerkend bronsysteem. Want Durarthem is een erkend bedrijf met veel ervaring en goedopgeleide medewerkers hebben. Na betaling overhandigen we het revisiepakket. 

De voordelen 
Van Duratherm

  • Jarenlange ervaring & uitgebreide expertise 
  • Enorme database aan informatie
  • Ons motto: zorgen & ontzorgen
  • Volledig gecertificeerd, ook voor de BRL 6000-21
  • Gemakkelijk en overzichtelijk:
    uw eigen account met nieuwe offertes, lopende projecten en uw BRL 6000-21-aanvragen

Neem contact
met ons op

Uiterwaardenstraat 21
8081 HJ Elburg