Duratherm - dronefoto's het Meer-9.jpg

Drinkwaterbron
altijd schoon drinkwater

Wij boren drinkwaterbronnen voor schoon drinkwater. Een drinkwaterbron is handig wanneer u een grote waterbehoefte heeft of zoveel mogelijk zelfvoorzienend wil zijn. Wij adviseren u over de mogelijkheden.

Schoonwater met een
drinkwaterbron

Een eigen drinkwaterbron laten aanleggen is om diverse redenen handig. Bijvoorbeeld bij een gebouw met een grote waterbehoefte. Of om zelfvoorzienend te zijn. Dan kan het interessant zijn eenmalig te investeren in een eigen drinkwaterbron. 

Duratherm biedt bronnen aan voor drinkwaterbedrijven en particulieren. We plaatsen de bronnen in een goede watervoerende laag. Afhankelijk van de locatie is dit doorgaans tussen de 10 en 200 meter diepte. We hebben een uitgebreide database van de Nederlandse bodem. Ook maken we gebruik van de database van TNO. Dit resulteert altijd in een drinkwaterbron. We maken de bron op maat volgens de wensen en behoeftes van u als opdrachtgever. 

Afhankelijk van de waterbehoefte selecteren we de juiste pomp en plaatsen die in de aangebrachte drinkwaterbron. Dat kan een onderwaterpomp zijn of een bovengrondse waterpomp. We ontwerpen het systeem afhankelijk van de situatie en wensen. 

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Vraag vrijblijvend een offerte aan

Uiterwaardenstraat 21
8081 HJ Elburg