Elektrische boorinstallatie FLASH
De nieuwe standaard voor de aanleg van gesloten bronsystemen | 06 februari 2024

De elektrische boorwagen 'FLASH'

Duratherm, toonaangevend op het gebied van duurzaamheid, introduceert met trots de nieuwste innovatie: de volledig elektrisch aangedreven boorinstallatie FLASH. 

Na het succees van VOLT is nu ook de tweede elektrische boorinstallatie in gebruik genomen. Deze installatie is speciaal ontworpen voor de aanleg van de bodemwarmtewisselaars van gesloten bodemenergiesystemen. Hiermee is een nieuwe standaard gezet in duurzame energieoplossingen en de realisatie daarvan. 

Elektrische boorinstallatie

De FLASH is het symbool van innovatie in elektrische boortechnologie. De elektrische aandrijving minimaliseert niet alleen de ecologische impact, maar zorgt ook voor indrukwekkende efficiëntie. Na het oplossen van een aantal kleine kinderziekten heeft de technologie zichzelf bewezen en moeiteloos tot meer dan 200 meter diepte geboord. En dat zonder enige uitstoot van schadelijke stoffen!

We zijn trots op onze toegewijde collega's en partners die vastberadenheid hebben getoond, obstakels hebben overwonnen en de implementatie tot een succes hebben gemaakt. We blijven ons samen inzetten voor een duurzame en emissieloze toekomst. De technologische vooruitgangen gaan daarbij hand in hand met milieubewuste oplossingen. 

Nieuws & info

Duratherm - dronefoto's het Meer-1.jpg

Het elektriciteitsnet in ons land zit op zijn maximale capaciteit. Bodemwarmte kan een cruciale rol spelen bij het verminderen van problemen rondom netcongestie. 

Elektrische boorwagen Persbericht

30 maanden hebben wij gewerkt aan de 300-E, de eerste volledig elektrisch aangedreven grondboorinstallatie ter wereld. De boorinstallatie is getest en nu klaar voor gebruik. 

Vakbeurs Energie logo

Lees meer en registreer u via de link.