Werken bij >

Vacature alert

Wij zijn per direct op zoek naar een:
 

Servicemonteur Bodemenergiesystemen

Wij zijn op zoek naar een zelfstandige servicemonteur die voor onze serviceafdeling aan de slag wil gaan in de buitendienst. Voor deze veelzijdige en gevarieerde functie reis je door het land naar de locaties waar de bodemenergiesystemen zich fysiek bevinden.
 

De functie

De monteur bodemenergiesystemen zal zich bezighouden met de montage en het onderhouden van de verschillende energiesystemen. Verder stel je de oorzaak vast van storingen aan bodemenergiesystemen, die je vervolgens op locatie bij de klant verhelpt. Daarnaast controleer je de staat van het onderhoud van het systeem en voer je onderhoudswerkzaamheden uit aan de installaties. Je reist door het land naar de locaties waar de energiesystemen zich fysiek bevinden.


Wat vragen wij van je?

Wij zijn op zoek naar een gedreven stressbestendige en zelfstandig opererende monteur die een mechanische opleiding heeft genoten of heel wat praktische kennis heeft verworven aangaande WKO Installaties.


Verder vragen we:

  • Enige affiniteit met de installatiebranche
  • Fulltime beschikbaar
  • In het bezit van rijbewijs BE
  • Liefst woonachtig in de regio
  • Goede communicatieve en schriftelijke vaardigheden in het Nederlands


Wat wij bieden

Wij bieden een zelfstandige baan in een prettige werksfeer. Er zal een bedrijfswagen ter beschikking worden gesteld. Verder bestaat er volop kans om te groeien in je functie met goede vooruitzichten, denk hierbij aan het volgens van diverse vak-gerelateerde cursussen. Uiteraard staan tegenover een goede werkinzet ook goede arbeidsvoorwaarden en een goede beloning.
 

Interesse?

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en ben jij de uitgelezen persoon voor dit werk? Voor meer informatie over deze vacature kun je bellen met Lee ten Hove, telefonisch te bereiken op 085-7605272. Je sollicitatie kun je aan hem richten en mailen naar ltenhove@duratherm.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld!