Werken bij >

Meewerkstage Sales

Salestoppers opgelet! Ben jij op zoek naar een toffe stageplek en wil jij werkervaring op doen in een B2B omgeving? Lees dan snel verder.

Wie is Duratherm?

Laten we ons eerst even voorstellen. Wij zijn Duratherm, een hecht familiebedrijf uit Elburg dat al meer dan 100 jaar grondboringen maakt ten behoeve van verschillende voorzieningen. In de laatste 20 jaar hebben wij ons gespecialiseerd in de aanleg van bodemenergiesystemen. Met deze systemen kunnen woningen, appartementencomplexen en allerlei andere panden op een duurzame manier verwarmd en gekoeld worden. Er is dus geen gas meer nodig!

Nederland moet van het gas af en op dit moment is de energietransitie in volle gang. Onze markt groeit hard en wij daarmee ook. We hebben jouw hulp dus hard nodig!

Je werkzaamheden bestaan uit:

- Het huidige klantbestand actualiseren
- Signaleren van kansen om ons klantenbestand uit te breiden
- Opstellen van plannen om potentiële klanten te benaderen
- Uitbreiden van onze handige offertetool

Wie ben jij?

- Je volgt een relevante studie op MBO/HBO-niveau
- Je bent leergierig en toont initiatief
- Je hebt goede communicatieve vaardigheden
- Je kan zelfstandig werken, maar functioneert ook goed in teamverband
- Je kan minimaal 20 weken stage lopen

Wat wij bieden:

Naast een dikke stagevergoeding van €652,- per maand (fulltime), bieden wij jou een omgeving waarin je veel kan leren, maar ook zelf initiatief mag nemen. Je komt terecht in een fijne werksfeer met ervaren collega’s die graag kennis delen. We werken samen op ons kantoor in Elburg. Zijn er nog bepaalde werkzaamheden waar je specifiek werkervaring in op wilt doen die hier niet benoemd zijn? Geef dit dan aan, dan kijken we samen hoe we je meewerkstage vorm kunnen geven.

Ben je enthousiast geworden en heb jij interesse in deze leerzame stage? Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie. Stuur je CV en motivatiebrief naar gdraaijer@duratherm.nl t.a.v. Gerrit Draaijer. Voor meer informatie kun je bellen naar 0525-688838.