Elektrische boorinstallatie FLASH

FLASH
De volledig elektrische boorinstallatie

Het eerste project uitgevoerd door de volledig elektrische boorinstallatie FLASH. De elektrische aandrijving minimaliseert de ecologische impact, zonder in te leveren op efficiëntie. 

FLASH

Na het succes van VOLT is nu ook de tweede elektrische boorinstallatie FLASH in gebruik genomen. Deze boorwagen is speciaal ontwikkelt voor de aanleg van de gesloten bodemwarmtewisselaars van een bodemenergiesysteem. 

Na het oplossen van een aantal kleine kinderziekten heeft de technologie zich bewezen en moeiteloos tot meer dan 200 meter diepte geboord. En dat zonder uitstoot van schadelijke stoffen!

Elektrische boorinstallatie FLASH op locatie

Toekomstgericht & Emissieloos

Deze elektrische boorinstallatie biedt natuurlijk uitkomst voor de steeds strenger wordende regelgeving omtrent het emissieloos bouwen. Ook heeft het voordelen voor onze medewerkers op de bouwplaats. De boorinstallatie is namelijk een stuk geluidlozer dan het met diesel aangedreven materieel. De accu's van de boorwagens worden opgeladen via een groot aantal zonnepanelen welke bij ons kantoor zijn gelegen in Elburg.