Referenties
Duratherm in de praktijk

Boorlocatie Groesbeek afstand
Verduurzaming woonwijk Stekkenberg-West in Groesbeek Gesloten bronsystemen

Lees alles alles over de verduurzaming van een complete woonwijk in Groesbeek, bestaande uit twee appartementencomplexen en 45 woningen. Wij hebben hier maar liefst 94 boringen gerealiseerd, een van onze grootste projecten tot nu toe!

lees meer
Ruben voor zijn woning
Renovatie woning van Ruben Gesloten bronsystemen

Een aantal jaren geleden kochten Ruben en zijn vrouw een verouderde woning in Elburg. Hij liet zijn huis all-electric maken en een bodemwarmtepomp met gesloten bronsysteem aanleggen. Benieuwd waarom Ruben heeft gekozen voor een bodemwarmtepomp en hoe het proces in zijn werk gaat? Lees hier meer en bekijk de video!

lees meer
Duratherm - dronefoto's het Meer-4 gespiegeld.jpg
'Het Meer' - IJsselmuiden Gesloten bronsystemen

Het Meer in IJsselmuiden is één van de duurzaamste wijken van Nederland. In deze wijk ontwierpen en realiseerden we 9 gesloten bronsystemen voor duurzame verwarming en koeling.

lees meer
Gerrit op locatie Zero Emission promo
Let's go Zero Emission! Gesloten bronsystemen

We staan voor een van de grootste uitdagingen van onze generatie, namelijk het tegengaan van de klimaatverandering. Duratherm draagt haar steentje bij aan een emissieloze toekomst. Onze laatste ontwikkeling is de eerste volledig elektrische boorinstallatie. Bekijk hier de video en lees er meer over. 

lees meer
Eekwal renovatie
Renovatie Zwolle Gesloten bronsystemen

Aan de rand van het stadscentrum van Zwolle ligt dit mooie historische pand. Hier voerden we 5 grondboringen uit voor een gesloten bronsysteem. 

lees meer
Nunspeet twee bronsystemen
Een 2-onder-1-kapwoning Gesloten bronsystemen

Voor een mooie 2-onder-1-kapwoning in Nunspeet hebben wij de aanleg en realisatie van twee gesloten bronsystemen verzorgd.

lees meer