Boorlocatie Zwolle met boormeester

(Junior) Boormeester
 

Ervaar de vrijheid in je werk als ervaren of juist als beginnend boormeester bij Duratherm!

(Junior) Boormeester

Ben jij op zoek naar vrijheid en zelfstandigheid in je werk? En weet jij als geen ander hoe je een klus geklaard krijgt? Kom dan werken als (junior) boormeester bij Duratherm!

Jouw werkdag
's Ochtends komt jouw vaste collega je ophalen en gaan jullie op weg naar het geplande project. Aangekomen op de locatie staan de boorwagen en graafmachine klaar en gaan jullie aan de slag met een verticale grondboring. Afhankelijk van je werkervaring wordt gekeken hoe jij invulling kunt geven aan deze werkzaamheden. Jullie zijn in ieder geval samen verantwoordelijk voor wat er die dag gebeurt. Zodra het werk klaar is, stappen jullie met een voldaan gevoel in jullie eigen bus weer op weg naar huis. 

Functie
In het kort.

  • Vrijheid, zelfstandigheid en afwisseling
  • Eigen bus inclusief materiaal 
  • Eigen werktelefoon en -tablet
  • Nieuwe machines, zoals onze elektrische boorwagen 

Jij beschikt over:

  • No-nonsens mentaliteit
  • Minimaal mbo-niveau
  • Rijbewijs B
  • Beheersing van de Nederlandse taal
  • Ervaring met graafmachines (pré)
  • Starter op de arbeidsmarkt? Ook welkom!

 

Wie is Duratherm?
Duratherm Nederland voorziet al meer dan 20 jaar woningen en bedrijfspanden van aardwarmte, oftewel wij boren diepe grondboringen waarin vervolgens collectoren worden aangelegd. Op deze manier kan een woning of pand volledig duurzaam verwarmd en gekoeld worden. Met onze gemotiveerde en goed opgeleide collega's hebben wij al duizenden bodemenergiesystemen, zowel open als gesloten, gerealiseerd door heel Nederland en België.

Wat wij bieden:
Afhankelijk van je opleiding en werkervaring bieden wij je een marktconform salaris en heb je uitzicht op een vast dienstverband. Tevens bieden wij uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals de mogelijkheid om een cursus of opleidingstraject te volgen. Je krijgt een afwisselende functie waarin jij kunt werken aan uitdagende en innovatieve projecten door heel Nederland en België. Daarnaast kom je in een vast team met je collega boorder te werken, maar je kunt uiteraard terugvallen op onze andere medewerkers. Door de platte organisatie en korte communicatielijnen zijn wij snel in contact met elkaar. 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld!

Direct solliciteren

Stuur jouw motivatie en cv naar info@duratherm.nl ter attentie van Wilco Brandenburg. Voor vragen kun je bellen naar 0525-688833. Of kom een keer een kopje koffie drinken om kennis te maken. Dan bespreken we samen hoe jouw eventueel vervolg er binnen Duratherm uit kan zien. 

Wilco Brandenburg

Werkvoorbereider

Vacatures
Duratherm

Open Sollicitatie

Wil jij graag bij ons werken, maar staat jouw ideale vacature er niet tussen? Stuur ons dan een open sollicitatie

(Junior) Boormeester

Ervaar de vrijheid in je werk als ervaren of juist als beginnend boormeester bij Duratherm!