Terug naar nieuws Duratherm nieuws > Workshop op 3 oktober in Zwolle: De rol van bodemenergie in de energietransitie.

Workshop op 3 oktober in Zwolle: De rol van bodemenergie in de energietransitie.

Bodemenergie voor bedrijven, gemeenten en provincies die werk willen maken van een duurzame energievoorziening.

Over dit thema gaat de workshop die donderdag 3 oktober in het Stadhuis van Zwolle wordt georganiseerd. De workshop is niet alleen interessant voor eindgebruikers, maar zeer zeker ook voor degene die een nieuw initiatief willen opstarten, medewerkers bij de overheid (provincie en gemeente), en leidinggevenden van technische en facilitaire Diensten. U bent van harte welkom!


Ervaringsdeskundigen

Voor deze workshop met de titel ‘De rol van bodemenergie in de energietransitie’ hebben we meerdere sprekers uitgenodigd die veel ervaring hebben met verduurzaming van gebouwen. Onder andere Richard Tieskens, voormalig Directeur Vastgoedbeheer Rijksvastgoedbedrijf, en Monique Schuttenbeld, wethouder voor onder meer Energietransitie in Zwolle, weten veel te vertellen over dat thema. U hoort deze middag ook hoe Gemeente Zwolle aardgasvrij wordt en welke rol Bodemenergie speelt in hun beleid.

Duratherm

Van Beerd Volkers krijgt u een presentatie over het gebruik van WKO (warmte- en koudeopslag, oftewel Bodemenergie) bij vier gebouwen in het middeleeuws stadcentrum van Zwolle. Het project is een voorbeeld voor andere panden die de verduurzamingsslag nog moeten ondergaan. Ook zal hij de erveringen van 5 jaar WKO exploitatie met u delen.


Waar, wanneer?

Datum:   3 oktober 2019
Tijdstip:  13.30 – 18.00
Locatie:  Stadhuis Zwolle, Panoramazaal, Grote Kerkplein 15 in Zwolle
Kosten:  deelname is gratis

Opgeven:

Druk op ondersteaande link:
https://www.gebruikersplatformbodemenergie.nl/inschrijven-workshop-de-rol-van-bodemenergie-bij-de-energietransitie-3-10/
20 sept
2019
20 sept
2019