MijnDuratherm.nl

MijnDuratherm is dé offertetool speciaal ontworpen voor de professional. Duratherm werkt namelijk altijd samen met een professionele partij zoals een installateur, adviseur of warmtepompleverancier. 

                                                                       MijnDuratherm.nl

In drie stappen een passende prijs

               1. Vul de gegevens van het aardwarmtesysteem in en de voorgenomen boorlocatie.
               2. Overzicht van de kosten en totaalprijs. 
               3. Bij bevestiging ontvangt u direct de offerte op uw mail. 


Hoe werkt het?

De eerste keer hoeft u enkel uw gegevens in te vullen en een account aan te vragen. Wij controleren binnen één werkdag de nieuwe accountaanvragen. Hierna kunt u zelf aan de slag. De offertetool is van toepassing op woningbouw of een bodemzijdig vermogen van niet meer dan 50kW. Nadat u de gegevens hebt ingevuld, ziet u een overzicht bij stap 3 en krijgt u de offerte direct op uw e-mail. Daarnaast kunt u via uw account de offerte inzien. Het offerteformulier op deze website is dan niet meer van toepassing.  

Overzicht van uw offertes en/of offertes in opdracht geven

Wanneer u naar uw account gaat, ziet u een overzicht van al uw offertes. Deze kunt u inkijken, goedkeuren of verwijderen. Bij goedkeuring van de offerte ontvangt u een bevestiging. 

Offerte in opdracht

Wanneer u de offerte bevestigt, wordt het project aangemaakt in ons systeem. Het aardwarmtesysteem wordt vervoglens ontworpen in het EED programma en aan de planning doorgegeven. Nadat wij de tekening van u mogen ontvangen, wordt het systeem gemeld via het Omgevingsloket. Via onze afdeling uitvoering ontvang u een planning en wordt er voor aanvang een locatiebezoek ingepland.  

Particulier?

Als particulier kunt u informatie op onze website vinden over onze systemen en contact met ons opnemen. Wij zullen u dan in contact brengen met een parnter van ons bij u uit de buurt. 

Voor vragen

Heeft u nog vragen of loopt u tegen een probleem aan tijdens het inloggen of het aanvragen van een offerte?
Bel gerust naar 0525 68 88 38. 
Toon alles
Projecten