MijnDuratherm.nl

MijnDuratherm is dé offertetool speciaal ontworpen voor de professional. Duratherm werkt namelijk altijd samen met een professionele partij zoals een installateur, adviseur of warmtepompleverancier. 

                                                                       MijnDuratherm.nl

In drie stappen een passende prijs

               1. Vul de gegevens van het aardwarmtesysteem in en de voorgenomen boorlocatie.
               2. Overzicht van de kosten en totaalprijs. 
               3. Akkoord? Bij bevestiging ontvangt u direct de offerte op uw mail. 


Hoe werkt het?

De eerste keer hoeft u enkel uw gegevens in te vullen en een account aan te vragen. Wij controleren binnen één werkdag de nieuwe accountaanvragen. Hierna kunt u zelf aan de slag. Via de site stelt u een offerte samen voor uw gesloten bodemenergiesysteem, dit met óf zonder warmtepomp. Indien u kiest voor een warmtepomp heeft u de keuze uit een ruim assortiment warmtepompmerken. De offertetool is van toepassing op woningbouw of een bodemzijdig vermogen van niet meer dan 30kW. Nadat u de gegevens hebt ingevuld, kunt u de offerte bevestigen en krijgt u de offerte direct op uw e-mail. Tevens kunt u op uw persoonlijke account de offerte inzien. Het offerteformulier op deze site is dan niet meer van toepassing.

Particulier?

Als particulier kunt u informatie op onze website vinden over onze systemen en contact met ons opnemen. Wij zullen u dan in contact brengen met een parnter van ons bij u uit de buurt. 

Voor vragen

Heeft u nog vragen of loopt u tegen een probleem aan tijdens het inloggen of het aanvragen van een offerte?
Bel gerust naar 0525 68 88 38. 
Contactpersoon
Beerd Volkers 06 - 129 123 59
Toon alles
Projecten