Duratherm >

Vacature alert

Ons bedrijf groeit en daarom is onze serviceafdeling opzoek naar een:
 

Servicemonteur bodemenergie

De functie

Als servicemonteur bodemenergie stel je de oorzaak vast van storingen aan bodemenergiesystemen. Vervolgens verhelp je deze storing op locatie bij de klant. Daarnaast controleer je de staat van het onderhoud van het systeem en voer je onderhoudswerkzaamheden uit aan de installaties. Daarnaast ben je instaat om een systeemoptimalisatie uit te voeren en kan je bronputten installeren.
 

Wat wij vragen

Je hebt een technische opleiding op Mbo-niveau afgerond in de richting van elektrotechniek of werktuigbouwkunde. Je hebt daarnaast kennis van en affiniteit met bodemenergiesystemen. Je bent een zelfstandig en flexibel persoon die tijdig anticipeert en actie onderneemt op onverwachte en urgente situaties. Je bent tevens bereid tot het draaien van storingsdiensten. Vanzelfsprekend ben je gewend om netjes met klanten om te gaan en is het werk voor jou pas klaar als de storing is opgelost.
 

Wat wij bieden

Wij bieden een afwisselende functie waarin jij kan werken aan uitdagende en innovatieve projecten. Geen dag is hetzelfde binnen onze dynamische en collegiale werkomgeving. Onze platte organisatie kent korte communicatielijnen waardoor collega’s altijd bereikbaar zijn. Je komt op de serviceafdeling te werken in een team van vijf personen. Uiteraard bieden wij marktconform salaris met uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden met ruime mogelijkheden om je verder te ontwikkelen.
 

Wie is Duratherm?

Duratherm Nederland voorziet al meer dan 20 jaar woningen en bedrijfspanden van aardwarmte, oftewel ondiepe geothermie. Deze vorm van energie is het alternatief voor de cv-ketel en volledig duurzaam. Met onze gemotiveerde en goed opgeleide medewerkers hebben wij al duizenden bodemenergiesystemen, zowel open als gesloten, gerealiseerd door heel Nederland
 

Informatie?

Ben jij toe aan nieuwe uitdaging en ben jij de uitgelezen persoon voor dit werk? Voor meer informatie over deze vacature kun je bellen met Lee ten Hove, telefonisch te bereiken op 06-39497031. Je sollicitatie kun je aan hem richten en mailen naar ltenhove@duratherm.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld!