Duratherm >

Vacature (assistent) Boormeester

Als boormeester bij Duratherm werk je met Dikke Bertha, Kees en Eibert... 

(Assistent) Boormeester

Waarschijnlijk vraag jij je nu af wie deze mensen zijn of hoe je nieuwe collega's eruitzien. Echter, dit zijn geen namen van personen, maar van de boorwagens waar jij mee komt te werken! Wil jij werken met klein en groot materieel in een vast team met gezellige collega’s en ben jij een echte doorzetter? Lees dan snel verder!

De functie

De boormeester heeft de belangrijkste functie op de boorlocatie. Samen met je collega rijd je in een bedrijfsbus die wij voor jou ter beschikking hebben gesteld inclusief werkmateriaal naar de geplande boorlocatie. Aangekomen op de locatie staat de boorwagen klaar en ga je aan de slag. Als (assistent) boormeester ben je namelijk verantwoordelijk voor het uitvoeren van grondboringen en het aanleggen van aardwarmtesystemen. Afhankelijk van je werkervaring wordt gekeken hoe jij invulling kan geven aan deze werkzaamheden. Wij verwachten dat je een leergierige en flexibele instelling hebt en af en toe wilt overnachten op de locatie. Daarnaast staat veiligheid en milieu bij jou hoog in het vaandel. Je bent tevens een harde werker en je pakt elke uitdaging met beide handen aan.

Jij beschikt over:

- minimaal mbo-niveau
- ervaring met boormachines en/of graafmachines
- sociale en communicatieve vaardigheden
- rijbewijs BE
- beheersing van de Nederlandse taal

Wat wij bieden

Afhankelijk van je opleiding en werkervaring bieden wij je een marktconform salaris en heb je uitzicht op een vast dienstverband. Tevens bieden wij uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals de mogelijkheid om cursussen te volgen. Je krijgt een afwisselende functie waarin jij kan werken aan uitdagende en innovatieve projecten door heel Nederland en België. Daarnaast kom je in een vast team met je boorcollega te werken, maar je kan uiteraard terugvallen op onze andere mederwerkers. Door de platte organisatie en korte communicatielijnen zijn wij snel in contact met elkaar.  

Wie is Duratherm?

Duratherm Nederland voorziet al meer dan 20 jaar woningen en bedrijfspanden van aardwarmte, oftewel ondiepe geothermie. Deze vorm van energie is het alternatief voor de cv-ketel en volledig duurzaam. Met onze gemotiveerde en goed opgeleide medewerkers hebben wij al duizenden bodemenergiesystemen, zowel open als gesloten, gerealiseerd door heel Nederland.

Geïnteresseerd?

Stuur jouw motivatie en cv naar info@duratherm.nl. Ter attentie van Gerco van Olst. Voor vragen kun je bellen naar 0525688838.

Voldoe jij niet helemaal aan de functie-eisen?

Vind je de vacature interessant en ben jij bereid je in te spannen en het vak te leren, maar voldoe jij niet aan alle functie-eisen? Schroom dan niet om te reageren. Wij kijken naar jouw kwaliteiten en ervaringen en hoe dit past binnen de mogelijkheden van ons bedrijf. 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld!