Duratherm >

Vacature Technisch medewerker bedrijfsbureau

Wij zijn op zoek naar

Technische medewerker bedrijfsbureau

Voor deze veelzijdige en gevarieerde functie zoeken we iemand die zowel op kantoor als ook in de buitendienst wil werken. In eerste instantie assisteer je onze adviseur bij de BRL 6000-21 certificering van grondgebonden warmtepompinstallaties en ga je de installaties op locatie keuren. Vervolgens stel je een keuringsrapportage op van je bevindingen en overlegt dit aan onze adviseur. Je reist door het land naar de locaties waar de energiesystemen zich fysiek bevinden.

De functie

Wij zijn op zoek naar een gedreven stressbestendige en zelfstandige medewerker die een werktuigbouwkundige opleiding heeft genoten en affiniteit heeft met energietechniek.

Wat wij vragen

  • Afgeronde opleiding op MBO niveau richting energietechniek
  • Affiniteit met de installatiebranche
  • Affiniteit met woninginstallaties
  • Fulltime beschikbaar
  • In het bezit van rijbewijs BE
  • Liefst woonachtig in de regio
  • Geen 9 tot 5 mentaliteit
  • Goede communicatieve en schriftelijke vaardigheden in het Nederlands

Wat wij bieden

Wij bieden een zelfstandige baan in een prettige en informele werksfeer. Verder bestaan er volop kans om te groeien in je functie met goede vooruitzichten, denk hierbij aan het volgen van diverse vak-gerelateerde cursussen. Uiteraard staan tegenover een goede werkinzet ook goede arbeidsvoorwaarden en beloning.

Wie is Duratherm?

Duratherm Nederland voorziet al meer dan 20 jaar woningen en bedrijfspanden van aardwarmte, oftewel ondiepe geothermie. Deze vorm van energie is het alternatief voor de cv-ketel en volledig duurzaam. Met onze gemotiveerde en goed opgeleide medewerkers hebben wij al duizenden bodemenergiesystemen, zowel open als gesloten, gerealiseerd door heel Nederland.

Interesse?

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en ben jij de uitgelezen persoon voor dit werk? Voor meer informatie over deze vacature kun je bellen met Lee ten Hove, telefonisch te bereiken op 085-7605272. Je sollicitatie kun je aan hem richten en mailen naar ltenhove@duratherm.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld!