Duratherm >

Engineer Warmtepompinstallaties

In verband met ziekte zijn wij dringend op zoek naar
 

Engineer Warmtepompinstallaties

Heb jij kennis van warmtepompen en cv-installaties? En zoek jij een uitdagende en veelzijdige baan waarbij je je technische teken- en rekenskills en je aandacht voor detail kunt toepassen? Kom dan nu werken bij Duratherm Service in Elburg als engineer warmtepompinstallaties.

Vervul jij binnenkort deze functie?


De functie

Als engineer weet je alles van verwarmings-, koel- en luchtbehandelingsinstallaties. Met jouw kennis en ervaring zet jij de klantwens in een mum van tijd om in een realistisch ontwerp, zodat de installateurs dit kunnen uitvoeren. Je werkt aan verschillende projecten, doet berekeningen en maakt tekeningen (hydraulische schema’s) aan de hand van de ontvangen informatie ten behoeve van de BRL 6000-21 certificering.

Wat vragen we van jou?

  • Minimaal HBO opleiding in de richting van installatietechniek
  • Fulltime beschikbaar
  • Gedetailleerd, oplossingsgericht en klantgericht
  • Goede communicatieve en schriftelijke vaardigheden in het Nederlands


Wat bieden wij:

Wij bieden een zelfstandige baan in een prettige werksfeer. Verder bestaat er volop kans om te groeien in de functie met goede vooruitzichten, denk hierbij aan het volgen van diverse vak-gerelateerde cursussen. Uiteraard staan tegenover een goede werkinzet ook goede arbeidsvoorwaarden en een goede beloning.


Interesse?

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en ben jij de uitgelezen persoon voor dit werk? Voor meer informatie over deze vacature kun je bellen met Lee ten Hove, telefonisch te bereiken op 085-7605272. Je sollicitatie kun je aan hem richten en mailen naar ltenhove@duratherm.nl.