Duratherm

De nieuwe boorwagen

Om maar gelijk met de deur in huis te vallen: wij zijn op zoek naar nieuwe collega's!
 

Klik hier voor de vacatures


Duratherm

Duratherm is de specialist in Nederland voor het ontwerpen en aanleggen van bronnen voor: bodemenergie- en aardwarmtesystemen, (drink)water, beregeningsbronnen en brandbestrijding. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat olie, kolen en aardgas hun beste tijd hebben gehad en aardwarmtesystemen een duurzame energieoplossing is.

De wortels van ons bedrijf gaan meer dan honderd jaar terug in de tijd waar het allemaal begon met het boren van bronnen. In de begin jaren negentig hebben wij ons ontwikkelt tot bodemenergiebedrijf. We introduceerden als één van de eerste bedrijven het aardwarmtesysteem in Nederland. Sindsdien hebben wij op duizenden locaties in Nederland en België het systeem gerealiseerd, zowel bij nieuwbouw- als renovatieprojecten.

Vandaag de dag worden de systemen in allerlei soorten en maten aangelegd tot op dieptes van 30 tot 300 meter. Wij werken daarnaast altijd samen met een professionele partij, bijvoorbeeld een installateur of adviseur. Samen heeft dit geresulteerd in onze miljoenste boormeter in 2009 en zijn wij hard op weg naar onze twee miljoenste boormeter!
 

De organisatie

Wij zijn een familiebedrijf en een platte organisatie. Door onze korte communicatielijnen heeft de klant snel contact met de juiste deskundige voor zijn vraag of probleem. Daarnaast bestaat er een prettige werksfeer waarin nauw samen wordt gewerkt met medewerkers onder elkaar. Een plezierig contact en een goede service, ook na de levering van een product.