Home

   

Professional: Storingsformulier

Een periode van koude en daarmee intensief gebruik van de warmtepomp brengen soms wat onvolkomenheden van het verwarmingssysteem aan het licht.

Meestal kan het systeem gewoon in gebruik blijven maar zal het rendement wat lager zijn. Wanneer een warmtepomp een storing aangeeft,  kan dit te maken hebben met het bronsysteem maar evenzo te wijten zijn aan de binneninstallatie. Uw installateur kan de storing opsporen door bijvoorbeeld de werking van circulatiepompen en temperatuursensoren te controleren en ook enkele parameters van de bron zoals druk en temperatuur te meten.

Om een goed rendement te halen is het van belang dat warmtepomp en bron en afgiftesysteem goed functioneren. Vaak is er echter geen acute noodzaak om een bronstoring direct te verhelpen doordat een aantal acties genomen kunnen worden om niet in de kou te zitten.

Indien nodig kan bij een lage brondruk het systeem (luchtvrij) bijgevuld worden met leidingwater. Bij oplevering is het bronsysteem van voldoende mono propyleenglycol zodat dit gerust een aantal keer herhaald zou kunnen worden zonder de vorstbescherming in gevaar te brengen. Bij onvoldoende warmtelevering kan meestal ook het elektrische element ingeschakeld worden zodat men niet in de kou hoeft te zitten.

Voor storingen kunt u onderstaand formulier gebruiken.
Na melding zullen wij telefonisch contact met u opnemen.Bedrijfsgegevens
Bedrijfsnaam: *
Adres:
Postcode:
Plaats:
K.v.K. nr:
Tel. nr.: *
Fax. nr.:
Website:
 
Contactpersoon
Uw naam: *
Uw e-mailadres: *
Functie:
Mobiel tel.nr.:
 
Project:
Projectnummer:
Naam eigenaar: *
Adres: *
Postcode:
Plaats: *
Tel. nr.: *
 
Storing:
Opleverdatum bodemsysteem:
Merk warmtepomp: *
Draaiuren warmtepomp: * uren
Delta T: graden
 
Omschrijving storing:
* = verplicht veld 
 

Opzienbarend Rapport

2-jarige  veldtest
van electro-warmtepompen Nieuwsbrief     

Duratherm BV | Uiterwaardenstraat 21 | 8081 HJ Elburg | tel: (0525) 68 88 38 | fax (0525) 68 88 39 | info@duratherm.nl
© Chato   sitemap   disclaimer